Am o cumpărare o locuință în derulare cu antecontract semnat, platit și parțial comision agentie .
Agenții se comporta arogant ,nu răspund la telefon , nu vor să mai facem o vizionare la fata locului deși am programat cu o săptămână înainte. Noi când am vandut am permis cumpărătorilor sa vina să măsoare, pt amenajare casa de 4-5 ori.
Au și incasat mare parte din comision, nu am sunat decât ziua, dar găsesc motive sa nu colaboreze.
Ei încearcă să își bataj joc de noi care am și platit . Ce se poate face dpdv legal?
Menționez că singura vizionare a fost la oferta câteva minute
N-ar fi trebuit sa semnati antecontractul pana nu ati fost convinsi ca asta e ce va doriti . Agentia pare ca si-a cam facut treaba , v-a gasit o proprietate si dvs. ati acceptat sa o cumparati . Eventual , va mai asista la semnarea contractului , dar , de incheiat , il veti incheia la notar . Poate ca vanzatorul nu mai vrea sa fie deranjat cu vizionari , nu toti sunt atat de binevoitori . Cu agentia ati incheiat un contract de prestati servicii , uitati-va la ce s-a angajat sa faca si , daca nu-si indeplineste obligatiile asumate , aveti parghii legale , altminteri nu . Nu puteti spune ca isi bat joc de dvs.