avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Ce documente am nevoie din partea firmei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Ce documente am nevoie din partea firmei care îmi ...

Bună seara! Ce documente am nevoie din partea firmei care îmi vinde un vehicul înmatriculat în România, eu fiind persoană fizică și cum trebuie să fie ca să pot inmatricula autovehiculul? Nu am mai cumpărat de la firme. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare auto fara inmatriculare mirabcd mirabcd Buna seara, Am o dilema cu privire la urmatoarea situatie. O masina a fost vanduta acum 3 zile de catre o persoana juridica unei persoane fizice. Persoana ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cumparat de la samsar! ionutz90 ionutz90 Buna seara! Am cumparat de curand o masina de la un samsar care la randul lui a cumparat-o de la alt samsar care a cumparat masina de la o firma.Pe C.I.V. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)