avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Ce documente am nevoie din partea firmei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Ce documente am nevoie din partea firmei care îmi ...

Bună seara! Ce documente am nevoie din partea firmei care îmi vinde un vehicul înmatriculat în România, eu fiind persoană fizică și cum trebuie să fie ca să pot inmatricula autovehiculul? Nu am mai cumpărat de la firme. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:58, 24 Februarie 2025
Nu e ceva diferit, actele de vinzare cumparare sunt aceleasi (fie ca e persoana fizica sau juridica), in 5 exemplare si toate cerintele le gasiti la DRPCIV :
[ link extern ]
iar modelul de doscument aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina persoana juridica catre persoana fizica alexandru.il alexandru.il Buna ziua. Sunt de ambele parti de data aceasta: Se vinde o masina proprietate persoana juridica la o persoana fizica. Practic administratorul firmei ... (vezi toată discuția)
Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare ... Eduard2628 Eduard2628 Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare înstrăinat? (vezi toată discuția)
Inmatriculare vehicul in romania timm timm Doamne ajuta! sunt cetatean roman resident inafara tarii si care s-a hotarat sa se repatrieze. Am citit informatiile legate de inmatricularea autovehiculelor ... (vezi toată discuția)