avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redobandire uzufruct pe aprt .Acum 5 ani am cumparat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redobandire uzufruct pe aprt .Acum 5 ani am cumparat un aprt ,iar jumatate l-am trecut pe numele ...

Acum 5 ani am cumparat un aprt ,iar jumatate l-am trecut pe numele fiicei mele (32 ani) M-am gandit sa nu plateasca taxa de succesiune .Am pus cu uzufruct viager.Ei i-am cumparat inainte cu 8 ani un alt aprt doar al ei .De 4 ani s-a mutat in asta al meu cu uzufrctul si acum nu vrea sa mai iese din el ,desii are unde sa mearga.Cum o pot scoate urgent,?e singura si se poarta f urat si agresiv. Eu locuiesc in alta parte dar imi vreau bunul inapoi .

Alte discuții în legătură

După decesul unuia dintre soți (singurul proprietar al imobilului), fiica sa din prima căsătorie cere ca soția supraviețuitoare să-i plătească cota de 3/4. cum se procedează în acest caz? filofteea filofteea Bună ziua, soțul a cumpărat un apartament din banii de partaj. Se recasatoreste, după 9 ani de casnicie(neavând copii comuni) trece în extrasul CF, ... (vezi toată discuția)
Vreau să-l primesc în spațiu, în proprietatea mea, pe actualul soț. pot să fac acest lucru fără ca el să devină coproprietar? Angela Maria Angela Maria Buna ziua. As dori sa va expun situatia mea. Inainte de casatorie mi-am cumparat o locuinta in urma partajului din divortul cu primul sot. Acum as dori sa fac ... (vezi toată discuția)
Familie - vreau să divorțez Gabriel's Gabriel's Buna seara! Sunt o mamica in varsat de 35 de ani si am cu sotul actual o fetita de 9 ani! El are 48 de ani. Din pacate el este tot mai rau pe zi ce trece. Ne ... (vezi toată discuția)