avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redobandire uzufruct pe aprt .Acum 5 ani am cumparat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redobandire uzufruct pe aprt .Acum 5 ani am cumparat un aprt ,iar jumatate l-am trecut pe numele ...

Acum 5 ani am cumparat un aprt ,iar jumatate l-am trecut pe numele fiicei mele (32 ani) M-am gandit sa nu plateasca taxa de succesiune .Am pus cu uzufruct viager.Ei i-am cumparat inainte cu 8 ani un alt aprt doar al ei .De 4 ani s-a mutat in asta al meu cu uzufrctul si acum nu vrea sa mai iese din el ,desii are unde sa mearga.Cum o pot scoate urgent,?e singura si se poarta f urat si agresiv. Eu locuiesc in alta parte dar imi vreau bunul inapoi .
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:14, 26 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, inainte de proces trebuie parcursa o procedura prealabila, daca nu o indepliniti cu toate exigentele legale, actiunea de evacuare se va respinge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand si cum se poate stinge dreptul de uzufruct viager pentru neuz iulian366 iulian366 Buna ziua. In urma cu 15 ani am cumparat de la tatal si unchiul meu o casa prin contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager in beneficiul lor.Avand ... (vezi toată discuția)
Radiere drept abitatie pe viata uzzy2008 uzzy2008 Buna ziua. Doresc sa vand o casa pe care am mostenit-o de la parintii mei. Ei au cumparat casa in 1972, dar unul din proprietari si-a rezervat dreptul de ... (vezi toată discuția)
Părinții mei doresc să divorțeze, dar în privința partajului sunt niște nelămuriri. ce soluții concrete ar fi în situația lor? Diocu Diocu Buna ziua, părinții mei doresc sa divorteze. Nu s-au pus de accord pt divorț amiabil la notar, deci se va merge în instanță. 1. Casa in care am locuit ... (vezi toată discuția)