avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem divorțati de aproape doi ani,nu am făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem divorțati de aproape doi ani,nu am făcut partaj. Acum ...

Suntem divorțati de aproape doi ani,nu am făcut partaj. Acum fostul soț a venit cu propunerea să trecem pe fiica noastră coopropretar cu mama în schimbul unei sume de bani pe primit de la ea ,reprezentând o cotă din partea mamei.Mentionez că avem un apartament două camere și un autoturism dobândite în timpul căsătorie. Intrebarea mea este;Cum se poate prin donație pentru a deveni mamă și fiică proprietare pe imobil?Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Veronica Manya , utilizator 23:02, 23 Februarie 2025
descrierea e confuza. cine este mama care ar trebui sa devina coproprietar cu fiica dvs?
Eu cu fiica noastră de 35 ani. Fosta soție .

adriandimitriu a scris:

descrierea e confuza. cine este mama care ar trebui sa devina coproprietar cu fiica dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mama de tata!!? sinisa sinisa Buna ziua, Avem o problema in familie de mai multi ani,eu impreuna cu sora mea si mama i-am oferit tatatului meu o gramada de sanse dar el tot nu s-a ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a deveni proprietar chiar daca cei doi proprietari actuali- mama si fostul ei sot nu sunt decedati diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, mama mea s-a recasatorit iar acum e divortata din nou, are 2 apartamente - unul din prima casatorie iar cel de-al doilea mostenit de la parintii ei, ... (vezi toată discuția)
Drepturi in urma partajului cami250786 cami250786 Buna ziua, Sunt mama a doi copii -fata de 25 ani si baiat de 23 ani ,am divortat in anul 1993 de sot iar in urma acestui divort mi s-au atribuit casa si copii ... (vezi toată discuția)