avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Buna ziua, Am un proces cu obiectul : hotarare care sa ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Buna ziua, Am un proces cu obiectul : hotarare care sa tina loc ...

Buna ziua,

Am un proces cu obiectul : hotarare care sa tina loc de act autentic. La prima infatisare mi s-a cerut ca raportul facut de expertul topograf sa fie avizat OCPI.

Imi puteti spune ce trebuie sa fac?
Raportul deja facut de topograf la OCPI trebuie numai sa fie stampilat? Expertul topograf trebuie sa faca al raport care sa fie stampilat?

Va multumesc mult anticipat!

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune Lungu Constantin Lungu Constantin Buna ziua, sunt intr-un proces de iesire din indiviziune al unui teren unde sunt mai multi coproprietari. Raportul expertului topograf contine un aviz de la ... (vezi toată discuția)
Avizare ocpi expertiza judiciara mirve mirve Imi poate spune cineva daca există un termen pentru avizarea de catre OCPI a unei expertize judiciare cadastrale? (vezi toată discuția)
Cadastru mostenire laurentiu_stefan91 laurentiu_stefan91 buna seara daca se dezbate o mostenire trebuie facut cadastrul inainte sau dupa pronuntare iar dupa pronuntare mai trebuie mers la tribunal pentru vreo ... (vezi toată discuția)