avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Buna ziua, Am un proces cu obiectul : hotarare care sa ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Buna ziua, Am un proces cu obiectul : hotarare care sa tina loc ...

Buna ziua,

Am un proces cu obiectul : hotarare care sa tina loc de act autentic. La prima infatisare mi s-a cerut ca raportul facut de expertul topograf sa fie avizat OCPI.

Imi puteti spune ce trebuie sa fac?
Raportul deja facut de topograf la OCPI trebuie numai sa fie stampilat? Expertul topograf trebuie sa faca al raport care sa fie stampilat?

Va multumesc mult anticipat!
Cel mai recent răspuns: leuvenga , utilizator 22:57, 16 Martie 2025
raportul existent trebuie vizat
OCPI poate cere lamuriri, motiv pentru care expertul care a intocmit raportul merge si la avizat.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Releveu fără semnătura și ștampila. Meisa Banica Meisa Banica Bună ziua, am o problema cu domnul cadastrist. Am cumpărat casa cu bani cash in 2016 și printre documentele mele se afla un releveu din anul 2016, care nu ... (vezi toată discuția)
Legat de obligativitatea platii decontului expertilor clau1858 clau1858 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-a efectuat un raport de expertiza si in care am solicitat sa mearga cu el la OCPI pt avizare tehnica (instanta ... (vezi toată discuția)
Expertiza topo kristi12 kristi12 Buna ziua, am cerut expertia topo acuma a fost finalizat si depus la dosar dar am urmatoarele intrebari: 1. Nu este avizat de OCPI , dar asa am inteles ca ... (vezi toată discuția)