avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 78 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Sunt asistent persoanal al persoanei cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Sunt asistent persoanal al persoanei cu handicap grav ...

Buna ziua!
Sunt asistent persoanal al persoanei cu handicap grav - angajat al primariei ca personal contractual in baza Legii nr.448/2006, am implinit in oct.2024 varsta de 66 ani iar din luna martie 2020 sunt pensionată la limita de varsta. Mai pot cumula in continuare pensia cu salariul sau trebuie sa mi se inceteze contractul de muncă? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Asistent personal si, concomitent, pensionar pentru limita de varsta julian28 julian28 buna ziua, tatal meu este asistent personal pentru mama mea (persoana cu handicap grav), este angajat la Primarie. Varsta tatalui meu este de 66 ani si vrea ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copil major cu handicap grav permanent gheyakob gheyakob Sunt divorțat, am fiu cu handicap grav permanent de la naștere pentru care am fost obligat sa ii plătesc pensie de întreținere până la ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu angajat contractual institutie publica Dan_Oprea Dan_Oprea Buna ziua, am o intrebare legata de pensionarea unei femei ,angajat contractual - muncitor necalificat la o institutie publica, care a primit decizia de ... (vezi toată discuția)