avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decizie comitet executiv privind plata orelor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decizie comitet executiv privind plata orelor suplimentare ale presedintelui asociatiei

Buna ziua!

Comitetul executiv al asociatiei de proprietari a decis plata orelor suplimentare in cuantum de 10.000 lei net. Acestea sunt menite a compensa efortul suplimentar al presedintelui asociatiei pe durata lucrarilor de reabilitare, mentionand ca acesta a lucrat 8 ore pe zi pe o durata de 6 luni. 1. Poate comitetul executiv lua aceasta decizie fara consultarea adunarii generale? si 2. Este necesar un efort atat de sustinut al presedintelui pe perioada reabilitarii imobilului. Si daca da, care sunt indatoriririle suplimentare din aceasta perioada? Multumesc mult.
Presedintele asociatiei are contract de munca?
Da

Cornel Vasile a scris:

Presedintele asociatiei are contract de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii - refuz prezentare deviz lucrari giony giony Buna ziua! Va solicit ajutorul in urmatoarea situatie. Va multumesc anticipat pentru efortul si timpul dvoastra. In urma sedintei Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Plata sau neplata la intretinere. nana29 nana29 Datoriile la intretinere pot fi urmarite prin instanta! Am inteles ce poate face administratorul in urmatoarea luna de neplata. Totusi, i-am solicitat inca de ... (vezi toată discuția)
Construirea unor boxe sub treptele scarii in bloc dannyell1977 dannyell1977 buna ziua.locuiesc in sectorul ... pe strada .... blocul ... si am cateva nelamuriri privind boxe facute peste noapte de anumiti locatari din gasca ... (vezi toată discuția)