avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Am o nelămurire! Dacă o persoana este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Am o nelămurire! Dacă o persoana este transferata ...

Buna ziua!Am o nelămurire! Dacă o persoana este transferata de la o instituție la alta și are salariu mai mare unde lucra,iar unde este transferata salariu este mai mic ,cum va fi plătită?cu care salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 25 Februarie 2025
Cu salariul de la noua institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu ce contributii si cine le plătește? Kcrys Kcrys Buna seara! As vrea sa stiu ce contributii si cine le plătește într-un contract de prestări servicii cu salariul mai mare decât salariul minim pe ... (vezi toată discuția)
Aliniere salariu dupa intoarcerea din cic Antonia17 Antonia17 Buna ziua! Am si eu o nelamurire privind salariul dupa intoarcere din CIC, respectiv, daca exista vreo baza legala pt alinierea salariului meu, cu celelalte, ... (vezi toată discuția)
Încasarea salariului pe card alexandra75radu alexandra75radu Buna ziua. Lucrez la RATB și incasez salariul pe card la banca BRD (banca cu care RATB are incheiata convenție). Doresc să îmi transfer cardul de ... (vezi toată discuția)