avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare punct de lucru!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare punct de lucru!

Pentru schimbarea punctului de lucru local in filiale la Directia de Finante avem nevoie de urmatoarea lista de acte:
1. Codul unic .
2. Certificat inscriere de mentiuni.
3. Act aditional privind schimbrea punctului de lucru
4. Incheiere civila
5. Copie de pe contractul de inchiriere
6. Cod fiscal in original

intrebarea mea este :
care este procedura pt eliberarea acelui cod fiscal de la Finante?? sunt cereri tip care se completeaza acolo??? care sunt taxele?? care sunt termenle????
cat despre punctul 4 incheierea civila??? la ce refera.
Cel mai recent răspuns: irinasimionescu , utilizator 18:08, 17 Noiembrie 2006
e vorba de transformare a punctelor de lucru in filiale?
nu e vorba despre inchiderea unui pct de lucru dintr-o localitate si deschiderea altuia n aceasi localitate dar alta zona,adresa.
Buna,
Codul fiscal de la Adm se elibereaza numai in cazul in care este vorba de un punct de lucru stabil. Adica are peste 5 angajati. Nu stiu ce costuri implica din pacate. Dar ma pot interesa.. daca nu cumva ai aflat deja...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate punct de lucru si inchidere punct de lucru advsys advsys Buna ziua, Care ar fi modalitatea si ce formulare ar trebui sa completam pt prelungirea unui punct de lucru in care avem si activitatii autorizate si de ... (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu magazin mixt, acte necesare Dani Ela 112 Dani Ela 112 As vrea sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un magazin mixt in zona rurala si nu stiu ce acte imi trebuie si nici cu ce sa incep ... As vrea daca se poate ... (vezi toată discuția)