avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Act de intabulare necesar infiintarii unui PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Act de intabulare necesar infiintarii unui PFA

Buna ziua,
Am o intrebare legata de actul de intabulare necesar infiintarii unui PFA in Prahova.
Nu am acest act si din cate am inteles costa destul sa il faci. Am actul de propietate de la casa, acesta este deajuns?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Delia Elena NEDA , Traducator autorizat 09:39, 16 Februarie 2010
Multumesc, informatiile sunt foarte valoroase.
Mai am doua intrebari.
1) contractul de comodat este unul tip, sau pot folosi si unul gasit pe internet?
2) actul de mostenitor, avizele de constructie, actul de propietate al terenului imi trebuie in copie legalizata?

Multumesc anticipat.
O saptamana buna.
Buna ziua din nou,
1. cum va scriam si mai sus, model de comodat puteti obtine de la registru - biroul de informatii (eu de acolo am luat . mentionez ca sunt sunt la Ilfov)
2. m-ati prins, nu mai tin minte! va pot spune tot doamnele de acolo, del abiroul de informatii. Luati asupra dvs originalele si , in caz ca trebuie copii legalizate, va repeziti la un notar in preajma...

toate bune!
delia motoasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate constructie Denighisa Denighisa Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Bunicii mei sunt propietarii unui teren in bucuresti din anul 1957 in urma unui contract de vanzare-cumparare. ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil popcrys77 popcrys77 Care sunt pasii care trebuie urmati pentru vanzarea unui imobil construit de mine, cu autorizatie de construire, imobilul aflandu-se pe un teren pentru care nu ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie noua Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Am construit in 2011 o casa , cu Autorizatie de constructie , proiect si toate actele in regula . Am, colaborat cu Inspectoratul ... (vezi toată discuția)