avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am facut o comanda din magazin la Dedeman ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am facut o comanda din magazin la Dedeman pentru 4 ...

Buna ziua!
Am facut o comanda din magazin la Dedeman pentru 4 scaune,in contract scrie livrarea se va efectua in 30 de zile,cu inca 30 de zile de gratie in favoarea vanzatorului in cazul intarzierii.Legal care este maximul de zile care au dreptul sa intarzie livrarea?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:37, 26 Februarie 2025
Față de data comenzii, 60 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depășirea termenului de livrare a unei comenzi online sictinaa sictinaa Buna ziua! Am o nelămurire in legătura cu o comanda online (făcută de iubitul meu pe numele lui) pentru un colțar extensibil de pe site-ul acaju.ro. ... (vezi toată discuția)
Achizitionari bunuri si nerespectarea termenului de livrare Diana_Dienush Diana_Dienush Buna ziua, As dori o recomandare din partea dvs. Problema sta in felul urmator: Am fost recent la magazinul X de bijuterii si am cerut sa ne prezinte ... (vezi toată discuția)
Dreptul consumatorului de actualizare al prețului comenzii depuse/livrate ... stevieosaurus stevieosaurus Dreptul consumatorului de actualizare al prețului comenzii depuse/livrate: Știu că în SUA există lege de protecție a consumatorului, unde dacă ... (vezi toată discuția)