buna ziua,
Am doi copilasi cu handicap grav gr 1 , recent la al doilea i s-a dat grad si certificat de handicap . Intamplator am 2 masini pe nume, si am depus actele pt scutirea de impozit la cea de a doua masina cu certifical celui de al doile-a copilas. Mi s-a refuzat pe motiv ca am voie doar o masina la scutirea de impozit. Daca am 2 masini si 2 copii cu aceleasi drepturi, nu inteleg totuti conform carei legi mi se refuza acest lucru. Copiii au programe de recuperare diferite , scoli diferite , deplasari diferite unul merge cu mine unul cu tatal. Nu gasesc situatia mea in nici un articol de lege.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
E foarte simplă explicația, vi se refuză conform legii care nu există că dacă ai 2, 5.... copii cu handicap, trebuie să ai scutire de impozit la 2 - 5 sau mai multe mașini și imobile.
Deci nu reglementează nici o lege situația dumneavoastră.
Soluția ar fi ca legiuitorul să modifice legea.
Exact legea nu este , si de ce se decide in favoarea lor si nu a mea ? De imobil este alta poveste ca locuim toti intr-o locuita autoturismul nu este acelas lucru . De ce 2 copii cu aceleasi drepturi au tratament diferit , unul este discriminat sa spun asa.
Update!!! Am facut o cerere cu nr de inregistrare la primarie unde trebuiau sa imi formuleze raspunsul in scris de ce sunt refuzata . Surpriza am fost sunata ca sunt scutita de impozit si la a doua masina , deoarece nu exsita nici o precizare in lege si au interpreta-o de data aceasta in "favoarea" mea .
Discriminare?
kampozoli
Buna tuturor!
Nu ma pricep dar totusi cred ca sint discriminat,pt ca sunt handicapat grav,nu pot sa conduc,de ce sa fie masina mea adaptata daca nu eu ... (vezi toată discuția)