avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, daca am fost dat catre executare silita de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, daca am fost dat catre executare silita de catre o ...

Buna ziua, daca am fost dat catre executare silita de catre o companie in urma unui proces in instanta.
de exemplu: Instanta a hotarat o suma de 20.000 lei, dar ulterior am stabilit cu compania creditoare sa renunte la dobanda si a ramas sa achit doar 9000 de lei.
Comisionul executorului trebuie sa se raporteze la suma initiala de 20000 sau la suma convenita ulterior, respectiv 9000 lei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:02, 25 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La cei 20 mii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate act aditional apeiron2 apeiron2 Buna ziua, rog sa ma ajute cineva daca se poate. Am un credit de la Raiffaissen din 2007 pe care l-am platit fara probleme pana in 2011 cand am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - si partaj victor77 victor77 Buna ziua, As dori sa stiu daca in cadrul contestatiei la executare inceputa de executor, in situatia mea de debitor as putea introduce partajul . In 2008 ... (vezi toată discuția)
Reactualizare suma Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin De la ce data trebuie actualizata o suma de bani cu rata inflatiei, avand in vedere ca in ordonanta de plata instanta ordona: \"Someaza pe debitoare sa ... (vezi toată discuția)