avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ARE fapte înscrise în cazierul fiscal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ARE fapte înscrise în cazierul fiscal

Dacă în Cazierul Fiscal este scrisă mențiunea " ARE fapte înscrise în cazierul fiscal " , este acesta un motiv pentru a nu se elibera atestatul de administrator condominii conform legii 196/2018 ?
Cel mai recent răspuns: Laur66 , utilizator 16:47, 27 Februarie 2025
Da, este un motiv. Legea asociațiilor de proprietari impune pentru orice modificare includerea de caziere fiscale fără mențiuni.
Care Lege ? Care Articol ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot proceda proprietarii și membrii din cadrul unei asociații de proprietari, știind că președintele acesteia a refuzat să convoace vreo adunare generală în ultimii 7 ani ? doris2001 doris2001 Cum pot proceda proprietarii și membrii din cadrul unei Asociații de Proprietari, știind că președintele acesteia a refuzat să convoace vreo Adunare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cine controleaza o asociatie de locatari (nu proprietari), ... Gorj78 Gorj78 Buna ziua, cine controleaza o asociatie de LOCATARI (nu proprietari), care refuza sa faca izolatia acoperisului unui bloc, desi li s-au plans mai multe ... (vezi toată discuția)
Solicitare copii documente asociatie de proprietari sanda2s sanda2s Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot cere copii de pe unele facturi din asociatia de proprietari din 2013,2014 sau 2016, avand in vedere ca eu m-am muntat ... (vezi toată discuția)