avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica in cazul in care am obtinut dividende ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica in cazul in care am obtinut dividende fara sa depasesc plafonul de 6 salarii minime brute?

Buna ziua,
Este obligatorie depunerea declaratiei unice pentru persoanele fizice, in cazul in care am obtinut dividende fara sa depasesc plafonul de 6 salarii minime brute?
Am avut dividende distribuite pe firma de 19566 lei, dintre care 18000 lei dividende nete incasate ca si persoana fizica si impozitul retinut la sursa a fost de 1566 lei platit de firma.
Daca da, ce sectiune ar trebui completata?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:58, 27 Februarie 2025
Strict pentru situația descrisa in intrebare, nu se mai depune declaratia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venit din arenda avrigeanu.ileana avrigeanu.ileana Ce contributii se mai retin la sursa de arendas? Tot impozit si sanatate? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Care sunt diferentele intre pf si pj la investitiile pe pietele de capital ? Andrei Bledea Andrei Bledea Buna ziua. As dori sa va intreb care este diferenta pe parte investitionala, vorbim punctual de BVB, intre a investi ca persoana fizica sau ca persoana ... (vezi toată discuția)
Am de platit impozit pentru dividente la sif? Danis Luminita Danis Luminita Ca persoana fizica am de platit impozit pentru dividente la SIF MOLDOVA? (vezi toată discuția)