avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Astzi sotia a fost prinsa cu 20 de sticle alcool ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Astzi sotia a fost prinsa cu 20 de sticle alcool etilic sarbesc ...

Astzi sotia a fost prinsa cu 20 de sticle alcool etilic sarbesc de catre un jandarm care a mai hartuito si acum 3 ani aceiasi persoana si amendata cu suma de 20000 ron.Ce se intampla daca nu aven banii sa platim amenda?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:55, 28 Februarie 2025
Amenda necontestata se transforma in titlu executoriu si va fi pusa in executare de catre autoritatile fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi-am incarcat abonamentul la timp si m-au prins controlorii. ... Alexia Popescu Alexia Popescu Nu mi-am incarcat abonamentul la timp si m-au prins controlorii. Nu m-au pus sa semnez niciun proces verbal, doar mi-au zis ca se trimite ANAF. Intrebarea e ... (vezi toată discuția)
Garda financiara taviflavi taviflavi Am primit 20000 lei amenda de la garda financiara pe societate si nu am bani sa o platesc am dat-o in instanta si am pierdut .Ce se poate intampla cu ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii sanctiunii contraventionale leusan leusan Am nelamurire intr-o problema. Pentru o sanctiune contrav.aplicata de politist .cu amenda +suspendarea pe 90 de zile, pe data de 09.11.2009.S-a exercitat ... (vezi toată discuția)