avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Mi-am dat demisia de la locul de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Mi-am dat demisia de la locul de munca fără preaviz,cu ...

Bună ziua. Mi-am dat demisia de la locul de munca fără preaviz,cu lichidarea la zi. Mai aveam multe zile de concediu de luat,asa ca am fost la salarizare sa întreb câte zile as fi avut,dar n-au vrut să-mi zică? Ce ar trebui să fac? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ali 15 , utilizator 18:13, 28 Februarie 2025
Depuneti o solicitare in scris sa va compenseze in bani zilele de CO neefectuate.
Am depus cerere,doar ca vroiam sa știu exact câte zile aveam și ei nu vor să-mi zică lucrul asta.

Cornel Vasile a scris:

Depuneti o solicitare in scris sa va compenseze in bani zilele de CO neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu de odihna în caz de demisie Alex.cinta Alex.cinta Bună ziua. De curând mi-am depus demisia de la locul de munca. Totul s-a rezolvat, nu a mai fost cazul de preaviz. Înainte sa plec, m-am interesat și mai ... (vezi toată discuția)
Este posibil??!??! georgika georgika Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - preaviz, co neefectuat teodora-georgeta teodora-georgeta sunt angajata la firma, sunt in preaviz prin demisie 20 zile, preavizul se termina in data de 13 mai, intrebarile mele sunt: ce se intampla cu zile de concediu ... (vezi toată discuția)