avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, în anul 1997 am cumparat un imobil de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, în anul 1997 am cumparat un imobil de la părinți ...

Bună ziua în anul 1997 am cumparat un imobil de la părinți cu contract de vanzare cumparare prin notar în anul 2011 respectiv 2012 au decedat iar cei trei copii rămași au dezbătut moștenirea și au prins și imobilul cumparat ce pot face ...va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:29, 2 Martie 2025
Dvs nu aveti de făcut nimic, sunteți proprietar.
Aveți carte funciara, cadastru, intabulare?
Ce pot face?
Vă pot da în judecată pentru donatie mascată. Dacă nu aveți dovezi gen -virament bancar ,că ați platit cu adevărat , suma plătită este prea mica și nu încadrează la adevărata valoarea a locuinței, ctrvc poate fi anulat in instanță .
De ce au inclus și imobilul cumpărat?
Dvs nu ați depus la Primarie copie după contractul de vânzare și sa va înregistrați cu imobilul la rolul dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare imobil tudor.z tudor.z detin, din anul 1997, un imobil (teren+cladire), obtinut prin act vanzare-cumparare si inscris la vremea respectiva in cartea funciara, prin ... (vezi toată discuția)
Pot ceda partea mea de mostenire? annna22 annna22 As dori sa aflu cum pot proceda in urmatoarea situatie: Bunicul meu a decedat in urma cu multi ani,lasand in urma un teren cu casa de 300 mp.Dupa moartea lui ... (vezi toată discuția)
Intabularea + cadastrul locuintei BRICHETATKD BRICHETATKD PENTRU A FACE INTABULAREA SI CADASTRUL LOCUINTUI ,SE POATE FACE FARA DEZBATEREA SUCCESORIALA ? DACA UNUL DIN PARINTII ESTE DECEDAT ! PROPRIETATEA ... (vezi toată discuția)