avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am 22 de ani de munca cu contract de muncă dar doar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am 22 de ani de munca cu contract de muncă dar doar 15 ani cotizații ...

Am 22 de ani de munca cu contract de muncă dar doar 15 ani cotizații restul de ani nu mi sa plăti taxele la cartea de muncă și contractele au fost verificate de inspectorii i.t.m ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:28, 3 Martie 2025
Despre ce perioada vorbiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza itm in cartea de munca Dimofte Sarolta Dimofte Sarolta In decizia de respingere pensiei se mentioneaza :perioada de 01.o2.1996-07.06.1996 nu a fost valorificata intrucit nu prezinta viza I.T.M. Mentionez,ca ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca angajatorul a platit taxele pentru mine olimiha olimiha Am fost sa ma interesez la ITM daca sint cu cartea de munca la zi, de acolo reiese ca sant activa la aceasta firma dar atat. Nu este vreo dovada ca s-au ... (vezi toată discuția)
Revisal - inregistrare contract ang10 ang10 Buna ziua, Am avut de facut o angajare si am trimis la revisal dar dupa 1 ora am verificat sa vad daca sa preluat si am constatat ca nu.De frica ca nu o sa se ... (vezi toată discuția)