avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.Fiica mea a născut un băiețel pe 6 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.Fiica mea a născut un băiețel pe 6 decembrie 2023 ...

Bună ziua.Fiica mea a născut un băiețel pe 6 decembrie 2023 în Italia.Acum a venit în tara dar nu poate face certificatul de naștere băiețelului din cauza ca tatal nu mai are certificat și nu dorește sa vina sa dea o declarație notariala pentru a face certificatul copilului.Mentionez ca nașterea este înregistrată în Italia el e trecut ca tata dar aici nu se poate face certificatul de naștere fără el.Ce se poate face în situația asta?Copilul nu poate fi înscris la medic,nu beneficiază de alocatie,de absolut nimic neavând certificatul de naștere.Are deja 1 an și 3 luni
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:53, 3 Martie 2025
Fiica ar trebui sa îl dea în judecata pentru stabilirea paternității

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am un băiețel de 3 ani, născut în italia, certificatul ... petana12 petana12 Bună ziua! Am un băiețel de 3 ani, născut în Italia, certificatul este făcut acolo, prin ambasada, este doar numele meu, al mamei, trecut în certificat. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am divorțat la notar în luna 7 de sarcină și am ... AnaMariaNeacsu AnaMariaNeacsu Buna ziua! Am divorțat la notar în luna 7 de sarcină și am revenit la numele dinainte ( fostul soț este tatăl biologic al copilului). M-am interesat la ... (vezi toată discuția)
Dobandirea paternitatii- fara proces pepy24 pepy24 buna seara, am o fetita de 1 an si 3 luni, pe certificatul ei de nastere in dreptul tatalui este liniuta, pe tatal nu l-am actionat in judecata, acum el ... (vezi toată discuția)