avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După radierea creditului, se poate trece în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După radierea creditului, se poate trece în intabulare ca banii ...

După radierea creditului, se poate trece în intabulare ca banii pentru achitarea creditului au fost donați prin act notarial? Este nevoie ca și celălat soț să fie prezent la intabulare?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:47, 3 Martie 2025
Dacă banii pentru stingerea creditului au fost dați de alta persoana, nu v-a cerut banca dovada provenienței banilor?
De obicei, asa procedează băncile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lpoteca atunci cand cumperi un apartament iuliaalex iuliaalex sunt in negocieri pentru a cumpara un apartament intr-o cladire veche ( anii 30 ) in bucuresti. Proprietarul are ipoteca la banca. Am cerut toate actele pentru ... (vezi toată discuția)
Trecere a unei a 2-a persoane pe contractul de vanzare-cumparare (prima casa), alta decat titularul creditului panamaria panamaria Se poate trece ca si proprietar (sau co-proprietar) la apartament si o a doua persoana, alta decat titularul creditului? Doresc ca apartamentul cumparat prin ... (vezi toată discuția)
Donatie bani georgica3591 georgica3591 Inainte de casatoria cu fiica mea, ginerele meu a cumparat un apartament in totalitate cu credit de la banca. In momentul casatoriei cu fiica mea avea avea ... (vezi toată discuția)