avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă am divortat și am păstrat numele fostului sot, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă am divortat și am păstrat numele fostului sot, ma pot ...

Dacă am divortat și am păstrat numele fostului sot, ma pot recăsători și lua numele actualului sot, sau trebuie sa revin la numele meu de fata sa ma pot recăsători. Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:52, 3 Martie 2025
Puteți sa luați numele viitorului soț, în mod direct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara revenire la numele anterior casatoriei ramonaoprea ramonaoprea Buna ,,as avea si eu o intrebare.am sentinta de divort si nu am specificat sa imi fie schimat numele,ce as putea sa fac ca sa ma pot recasatori? trebuie prima ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui gabriela_marc gabriela_marc Dupa divort am pastrat numele fostului sot. La recasatorie doresc sa iau numele actualului sot impreuna cu numele meu de fata. Este posibil? Unde sa ma ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma recasatoresc fara certificatul de divort atata timp cat fostul sot este decedat? dorina66 dorina66 BUNA ZIUA! AM MARE NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRA...AM DECIS SA MA RECASATORESC,DAR CAUTAND PRINTRE ACTE NU AM MAI GASIT CERTIFICATUL DE DIVORT.INTRE TIMP ... (vezi toată discuția)