avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deteriorare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deteriorare titlu de proprietate

Buna ziua,
In incercarea de a scana titlul de proprietate acesta s-a rupt. Oare e OK daca il lipesc? Cu ce am voie sa il lipesc?
Cel mai recent răspuns: Oprisanescu Stefan , utilizator 08:27, 5 Martie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă s-a rupt pe linia unde a fost îndoit, puteti sa îl lipiți cu bandă adezivă (scotch).
Daca este foarte degradat si sensibil, ar fi bine sa va adresați unui birou notarial si sa faceți mai multe copii legalizate (5,6) pe care sa le folosiți unde va trebuie, astfel încât sa nu deteriorati titlul și mai mult.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua , nu interveniti sub nicio forma asupra actului intrucat isi pierde calitatea de act autentic fiind contestabil cand doriti sa faceti uz de el . Prima solutie este de a scoate duplicate legale si autentice de la institutia de unde a fost eliberat , a doua solutie este de a gasi un notariat sa faceti copii legalizate cu valoare de copie autentica .si pastrati acest act asa cum este acum . Anumite modificare care ascund vicii de manipulare pot face actul nul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta contract vanzare-cumparare marik0 marik0 Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu sfaturi in legatura cu urmatoarea speta: A si B incheie un ante-contract de vanzare-cumparare (in 1996). A(promitent ... (vezi toată discuția)
De unde pot face rost de acest act? simoneangel simoneangel Am nevoie sa fac rost de un certificat de mostenitor care e pe numele meu si al surorii mele... unchiul nostru are un exemplar original pe care refuza sa ni-l ... (vezi toată discuția)