avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Acum doi ani mi s-a facut dosar penal ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Acum doi ani mi s-a facut dosar penal pentru conducerea ...

Buna ziua! Acum doi ani mi s-a facut dosar penal pentru conducerea subinfluenta alcoolului. Mi am luat avocat la recomandarea unui prieten. Avocatul mi a facut atunci factura de 800 de lei desi am platit suma de 9000 de lei ( in contul unui prieten de al avocatului) Problema este ca nu am primit de atunci nici o scrisoare sau citatie iar avocatul nu mai raspunde la telefon. Credeti ca as putea face ceva in privinta asta? Multumesc. Mentionez ca nu sunt in tara si nu ma pot prezenta la sediul avocatului
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
Gabiriel, utilizator
Da, notificti prietenul in contul caruia ati platit, dupa ce va raspunde (incercati sa obtineti o recunoastere privind destinatia sumelor) faceti plangere la baroul de care apartine avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditorii Asvreasaaflu Asvreasaaflu Buna seara, În urma cu 10,12 ani mama mea a facut niste carduri de credit la Europe Bank, după 2, 3 ani a suferit un infart și a rămas fără servici. In ... (vezi toată discuția)
Avocatul nu raspunde- ce e de facut? ayda9988 ayda9988 Buna ziua, Prietenul meu a avut un accident de masina in urma caruia a rezultat moartea a trei persoane. Luni am primit citatie si vineri trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita de 7 ani... bogdancozmin bogdancozmin Buna ziua, numele meu este Bogdan si am o intrebare: pot fi obligat sa platesc o factura restanta de 7 ani? Problema sta in felul urmator: mama mea, Mihaela a ... (vezi toată discuția)