avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua!Am cumpărat un cuptor electric și nu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua!Am cumpărat un cuptor electric și nu funcționează ...

Bună ziua!Am cumpărat un cuptor electric și nu funcționează corect,am sunat la servis și au zis că vin să verifice.Au trecut 24 zile si nu m-au contactat nimeni, după accea i-am sunat că nu mai doresc produsul și să -mi restituie banii produsul fiind în garanție dar ei nu vor.Ce este de făcut mai departe?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:17, 4 Martie 2025
Ați avut atâta răbdare? Eu aș fi scris la 2-3 zile. Reluați discuția cu service-ul și reclamați la ANPC. Înapoierea banilor nu e o opțiune. Nu acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma restituita - in urma fisei de negatie a unui produs defect liviu1232002 liviu1232002 Buna ziua, Anul trecut (2015) in noiembrie am achizitionat un televizor care s-a defectat in perioada de garantie. Ducand-ul in service, am obtinut fisa de ... (vezi toată discuția)
Garantie ceas mirela0601 mirela0601 Am cumparat un ceas dintr0un magazin online si la cateva ore am constat ca nu functioneaza. Bratara fiind alba, avea urme fine de uzura asadar l-am trimis in ... (vezi toată discuția)
Restituire bani datorită depășirii termenului de garanție Memleak Memleak Bună ziua, Am vaga impresie că ceva nu se leagă în peripețiile unui produs trimis în garanție. Am achiziționat anul acesta din Carrefour un mixer ... (vezi toată discuția)