avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea locuia într-un apartament de la stat, ea a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea locuia într-un apartament de la stat, ea a decedat ...

Bună ziua.am o întrebare.mama mea are un apartament de stat .ea o decedat primăria vrea să ne de-a afară.sunt acte prin notar,in care ea este de acord să rămână copii ei.se poate să ne de-a afară

Cel mai recent răspuns: Ionutbaban , utilizator 18:26, 4 Martie 2025
din pacate mama nu era proprietar, deci da, primaria va poate evacua ca nu are contract cu dvs. avel acord nu mai valoreaza nimic acum pt ca mama e decedata.
Și de ce ne-a pus să facem actele și să le depunem, că ea le-a spus că vrea să rămânem noi in locul lor

Că știau și ele că este bolnavă grav
Ea avea contract,a stat 4 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren neinclus in succesiune LauraMP LauraMP Buna ziua ! Am si eu o problema cu actele unui teren si doresc un sfat din partea d-voastra . Bunicii mei (din partea tatalui) au cumparat in anul 1960 un ... (vezi toată discuția)
Am făcut la notar un act cu abitatie viageră unuia dintre cei ... Am făcut la notar un act cu abitatie viageră unuia dintre cei doi copii ai mei,pe casă părinților mei, pe care am renovat-o,singura .Mama mea este ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere mobil semnat de altcineva în locul proprietarului. poate fi evacuat chiriașul din acest motiv? Danut92 Danut92 Buna ziua, ma numesc Dan, dintr-o greseala mama mea a semnat contractul de chirie pe data de 21.10.2017 ( neavand nici un drept de semnatura ), ea nevazand sa ... (vezi toată discuția)