avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara,am primit citație : sunteți chemat în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara,am primit citație : sunteți chemat în instanță ...

Bună seara,am primit citație : sunteți chemat în instanță în calitate de petent în proces IPJ Timiș în calitate de intimat, ce pot să pățesc dacă nu mă prezint la proces? Poliția a depus întâmpinare eu nu m-ai doresc să depun întâmpinare și să nu mă m-ai prezint la proces,ce o să pățesc?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu pățiți nimic,cererea dvs o sa fie probabil respinsa ,mai ales dacă ați formulat o după ureche,cu., modele "etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimat pentru fond?? marin82 marin82 Buna ziua! Am primit o citatie care zice cam asa: "Subsemnatul este chemat in aceasta instanta camera 64, c1c, in ziua de 3 noiembrie 2008 , ora 8:30, in ... (vezi toată discuția)
Sunt citat Mitrea_tutu Mitrea_tutu Buna ziua, sa va spun cum stau lucrurile intr-o seara ma aflam la geam, locuiesc linga un parculet de joaca pt copii, vreo 3 indivizi cu un scuter au intrat in ... (vezi toată discuția)
Am aflat ca voi fi citat cu mentiunea de a depune intampinare desi am calitatea de petent Sandutu Sandutu Buna ziua! acesta este primul meu post in acest forum! Am o intrebare si anume;in luna august 2011 am fost sanctionat de catre un agent de la politia rutiera ... (vezi toată discuția)