avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara, am solicitat o reparație la o mașină ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara, am solicitat o reparație la o mașină de spălat ...

Bună seara, am solicitat o reparație la o mașină de spălat în garanție, după o lună de zile au reușit sa trimită pe cineva sa schimbe piesa defectă si asta pentru ca am sunat iar la ei sa vad de ce dureaza atât.Dar în urma reparație, depanatorul a produs un alt defect la mașina de spălat, folosind ciocanul a rupt o altă piesă. La momentul respectiv, a zis ca o sa revină pentru înlocuirea ei, au trecut 2 luni jumate și nu a mai venit, chiar dacă l-am sunat, am sunat chiar și la cei care au trimis depanatorul acasă și nici pana acum nu mi-au dat niciun răspuns concret, ma tot amână și îmi zic sa aștept ca o sa ma contacteze ei, menționez ca mașina de spălat era în garanție în momentul solicitării reparației, iar între timp garanția a expirat. Deci in concluzie, am solicitat o reparatie si mi s-a produs un alt defect de către depanator. Ce trebuie sa fac în cazul ăsta? Mă poate ajuta cineva cu un sfat? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!!!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2025
Ig_Florentina, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:49, 5 Martie 2025
Buna ziua

Daca masina ati cumparat-o in calitate de persoana fizica, faceti o sesizare la ANPC: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon in garantie - schimbat piesa defecta cu piesa veche xciprian xciprian Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am predat in magazinul unui operator de telefonie mobila telefonul meu defect, dar in garantie, spre a fi trimis in ... (vezi toată discuția)
Garantie masina de spalat dida5801 dida5801 Buna ziua, As dori sa stiu ce pot sa fac in urmatorul caz: - sunt persoana juridica si am cumparat o masina de spalat rufe pentru folosirea ei in cadrul ... (vezi toată discuția)
Certificat garantie legala Mariana Antonescu Mariana Antonescu Am cumparat online o masina de spalat. La livrare totul parea in regula..Am primit-o in 21 noiembrie dar am montat-o in 5 décembrie cand ne-am mutat.La prima ... (vezi toată discuția)