avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident și plecare de la locul accidentului după ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident și plecare de la locul accidentului după ce am scos ...

Accident și plecare de la locul accidentului după ce am scos persoana și am dus-o departe de mașină , pasageru a suferit ceva la un picior a stat 10 zile în spital , la ce să mă aștept , ce as putea păți cel mai rau și care ar fi ce a mai blândă pedeapsa
Sa va asteptati la o condamnare cu suspendare sub supraveghere, asta daca nu sunteti recidivist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sancțiune pot primi? Pîrvulescu Denis Pîrvulescu Denis Anul acesta in 07.01.2020 am avut un incident rutier, derapaj pe gheață din care au rezultat doar pagube materiale( ale mele) , nu a fost nici un alt șofer ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, despagubiri victima? ady_ard01 ady_ard01 Am avut si eu un accident rutier , m-am lovit frontal de o masina intr-o depasire in varf de rampa (nesemnalizata nici cu linie continua nici cu indicator ... (vezi toată discuția)
Sanctiune in regim rutiere irimiaandrei1987 irimiaandrei1987 am avut itp expirat si alcolemie 0,64 in aerul expirat , am fost dus la upu pentru recoltare de sange , am refuzat a doua proba de sange si acum astept ... (vezi toată discuția)