avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprumut banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprumut banca

Buna ziua.
Soacra mea ne-a lasat mostenire mie si sotului meu o casa batraneasca si o bucata de pamant la tara.
Sotul meu a luat o razna de o bucata de vreme si tot se imprumuta pe la banci cu diferite sume.
In cazul in care nu mai poate plati poate banca sa ii execute casa sau pamantul daca acestea sunt la comun cu mine?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:16, 5 Martie 2025
În mod normal pentru a-l executa trebuie cerut partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drep la mostenire lumifatu lumifatu Mesaj:As dori sa stiu daca, in speta despre care va voi scrie, am toate actele si, mai ales, sanse de castig. Sotul meu nu mai este si vreau sa castig, in ... (vezi toată discuția)
Mostenirea datoriilor deliastela deliastela Buna ziua. Am o problema legata de socrii mei si nu stiu cum sa procedez, mai precis daca exista o solutie legala. Pana in urma cu 7 ani am locuit impreuna ... (vezi toată discuția)
Executare silita sau litigiu pe casa DumitrescuMona DumitrescuMona Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati daca aveti cunostiintele necesare. Am sa o spun pe scurt, parintii mei sunt divortati iar mama mea a facut un imprumut ... (vezi toată discuția)