avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare drept de habitatie viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare drept de habitatie viagera

Anulare drept de habitatie viagera
Cel mai recent răspuns: fir intins , utilizator 20:20, 5 Martie 2025
In anul 2000 am dobandit un apartament impreuna cu sotia de la parintii acesteia, prin contract de vanzare-cumparare cu clauza de habitatie viagera. Intre timp tatal socrul a decedat , iar mama soacra a fost diagnosticata cu dementa mixta si boala Alzheimer, fiind incadrata in grad de handicap grav cu asistent personal si este internata intr-un camin de ingrijire al batranilor de aproape 3 ani.
Toate cheltuielile necesare sunt suportate de catre noi.
In baza unei sentinte judecatoresti se dispune instituirea tutelei speciale in numele sotiei.
Cum se poate anula clauza de habitatie viagera, avand in vedere situatia medicala a mamei soacre ?
Mentionez ca sunt in imposibilitatea de a mi se reinnoi cartea de identitate, intrucat sunt proprietar de drept dar nu si de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să obțin indemnizația de însoțitor? Luminița R Luminița R Soacra mea a fost diagnosticata cu boala Alzheimer și demență severă.Doctora a spus că trebuie să fie supravegheata.Daca îmi las serviciu aș vrea să ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cu mare tristețe vă spun ca mama mea, 93 ani, după ... ZaharescuAlfred ZaharescuAlfred Bună ziua, Cu mare tristețe vă spun ca mama mea, 93 ani, după două AVC-uri masive în ultimii 2 ani, a fost diagnosticată cu demență mixtă galopantă ... (vezi toată discuția)
Asistenta sociala, batran 81 de ani institutionalizat in sector 4 dudrda dudrda Buna seara ,am depus un dosar la asistenta sociala pentu un batran de 81 de ani bolnav de dementa alzheimer mixta comportamentala degenerativa pentru ... (vezi toată discuția)