Buna seara ! Sunt viitoare mămică, mai am.putin timp si trebuie sa nasc la sfârșitul luni ăsteia ,începutul lunii aprilie . Sunt intr-o dituatiendestul de dificila,familia mea ( mama,fratimiu ) nu sunt capabili sa inteleaga ca sunt o femeie însărcinată ca am.o situație dificilă , partenerul meu cu care am conceput bebelusul, pur si simplu nu-l intereseaza de mine si de copil si-a gasit o altă femeie cu care este in momentul actual ,am.fost dată afară din casă părintească din cauza fratelui meu care consuma droguri si are o gândire bizară fata de.mine ,am fost amenințată ca acest copil.o sa fie dat la protecția copilului ca eu nu sunt in stare sa cresc un copil desi acest bebeluș nici nu s-a născut, se misca in burtica la mine.... pe tatăl copilului l-am rugat sa mă ajute să stau în unul din apartamentele lui si mi-a zis ca nu-l intereseaza de mine si nici de copil, sa nu-l mai caut . In momentul de față stau la mama ,mamei mele ,este o femeie destul de dificila nu mă.lasa nici sa mă.spal ca ii consum.apa ,nu pot rămâne la ea ,pentru ca nu spune ca ea nu are bani să mă țină ! Am.o ultima consultație cu medicul meu ce imi va asista nașterea si m-a chemat la unul dintre spitalele lui private ,unde el lucrează acolo se plătește si am.onconsultatoe care aceasta costa 450 de lei ,iar evaluarea ecografie pt evoluția bebelusului cita 650 de.lei ,nu imi permit sa plătesc, l-am rugat pe tatăl copilului sa mă ajute macar cu bani si refuza ... pur si simplu nu vrea sa ma ajute cu nimic ... Ma simtbumilita si abuzata psihic din partea tuturor ... in special din partea lui ..ce pot face in situatia asta ? O seara buna si va multumesc anticipat !