avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va multumesc mult pentru raspuns,dar nu am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va multumesc mult pentru raspuns,dar nu am inteles,totusi,se ...

Va multumesc mult pentru raspuns,dar nu am inteles,totusi,se emite o decizie care se trimite prin poștă sau banii vin direct pe card?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:42, 6 Martie 2025
se emite o decizie care se trimite prin poștă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac daca nu am primit factura pentru cazare? ana_pascu ana_pascu Buna ziua, In urma cu cateva saptamani am facut o rezervare prin booking.com pentru o cazare in tara. Plata s-a facut direct de pe card, prin booking, catre ... (vezi toată discuția)
Banca nu imi da pensia pe card, doar de la ghiseu ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua. Am un card de pensii la B.C.R. De luna trecuta s-a facut o poprire pe pensie . Casa de pensii m-a instiintat ca 1/3 din pensie se duce la ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru un bebe data altei persoane ciciilo ciciilo Buna ziua. Incepand cu luna ianuarie trebuia conform dosarului depus in decembrie 2010 trebuia sa ne vina alocatia de 200lei pt bebe. Am asteptat degeaba pana ... (vezi toată discuția)