avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu - daca am 3 banci cat imi opreste ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu - daca am 3 banci cat imi opreste ...

buna ziua poprire pe salariu daca am 3 banci cat imi opreste din salariu??JUMATATE ? pt ca asa imi opreste momentan
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:38, 6 Martie 2025
Pentru o singura executare se retine 1/3 din salariu , pentru doua sau mai multe , 1/2 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca am 2 contracte de munca,poprirea pe salariu se ... BAMariaLavinia BAMariaLavinia Buna ziua! Daca am 2 contracte de munca,poprirea pe salariu se va face pentru ambele contracte,sau doar pentru unul singur?Momentan am doar 1 contract de ... (vezi toată discuția)
Cuantum poprire clearwater clearwater Buna ziua..! AM nevoie de un sfat care ma depaseste.Am mai multe datorii care stau in felul urmator:banca opreste 760 din salariu de 1500 dar fara executie ... (vezi toată discuția)
Popriri salariu tanasieadriana tanasieadriana Buna seara !Mama mea se confrunta cu o situatie :are 4 popriri pe cont de la 4 banci ,deci din 1400 lei i se opreste 1000 lei.Am citit pe internet ca mai mult ... (vezi toată discuția)