avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua de la ce instituție se poate face un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua de la ce instituție se poate face un duplicat al ...

Bună ziua de la ce instituție se poate face un duplicat al certificatului de naștere romanesc copilul este nascut în Spania vă mulțumesc
Pentru ce va trebuie duplicat? Nu exista asa ceva...
Dar ar fi bine sa discutati cu avocatul dv., inclusiv despre valoarea acelui act in fata instantei.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea copilului si mama sa nu vrea carmenconstantin carmenconstantin Va salut , va rog daca cineva ma poate ajuta sa-mi explice cum sa recunosc un copil asumindu-mi obligatiile si drepturile de tata cu toate ca mama minorei se ... (vezi toată discuția)
Cum si de unde pot obtine duplicat certificat nastere cu procura speciala copilul este nascut in spania in 2010din parinti romani cu domiciliul in romania nelu ghiorghita nelu ghiorghita certificatul este pierdut eu sunt bunicul si am primit procura de la fiul meu dar in comuna de domiciliu nu exista nici un act de nastere certificatul a fost ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului romanesc (copil nascut in spania) Teodora_Nicolae Teodora_Nicolae Buna ziua! As vrea sa va rog sa ma ajutati cu o speta destul de complicata si pe care o voi expune cat mai scurt posibil.Am un copil in varsta de 4 ani care ... (vezi toată discuția)