avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În octombrie 2024 am contactat o firmă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În octombrie 2024 am contactat o firmă pentru cadastru ...

Bună ziua! În octombrie 2024 am contactat o firmă pentru cadastru și intabularea unui apartament de două camere. Am încheiat contractul, am plătit suma toată de 800 RON. Dl. a luat actele necesare pentru depunerea dosarului, iar după o lună de zile ne a contactat să ne spună că de fapt noi nu avem succesiunea făcută. Bineînțeles ne informa după o lună când expirație și certificatul fiscal.Am fost am făcut succesiunea am luat al certificat fiscal, a depus iarăși dosarul a spus că durează 21 de zile lucrătoare, iar luna aceasta respectiv luna martie s au făcut șase luni de zile de când ne tot amână cu actele pentru cadastru. Vă rog dacă mă puteți ajuta cu o informație cum aș putea să beneficiez de actele de cadastru cât mai repede că ne tot amână, Ba nu este la birou, nu poate să vorbească, este la o măsurătoare, nu are timp, e în concediu.... Ce se poate face? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:09, 10 Martie 2025
Buna ziua, trimiteti o notificare prin avocat ca sa fiti sigur ca respectati cerintele legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare valeriuiulian valeriuiulian in anul2007 am cumparat un apartament si atunci nu s-a facut intabularea deoarece propritarii au avut de facut o succesiune iar noi avem de atunci o sentinta ... (vezi toată discuția)
Refuz notar completare certificat de mostenitor MSandaC MSandaC Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: In anul 1994 a decedat socrul meu, soacra si copiii au facut succesiunea dar nu au intabulat dreptul lor de ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament, avansul se poate da inainte sa faca cadastrul? matrix_saf matrix_saf Salut, Am si eu o rugaminte, vreau sa cumpar un apartament in val de 70000 de euro si propritarii nu au bani sa faca cadastru intabularea si certificatul ... (vezi toată discuția)