Bună ziua! În octombrie 2024 am contactat o firmă pentru cadastru și intabularea unui apartament de două camere. Am încheiat contractul, am plătit suma toată de 800 RON. Dl. a luat actele necesare pentru depunerea dosarului, iar după o lună de zile ne a contactat să ne spună că de fapt noi nu avem succesiunea făcută. Bineînțeles ne informa după o lună când expirație și certificatul fiscal.Am fost am făcut succesiunea am luat al certificat fiscal, a depus iarăși dosarul a spus că durează 21 de zile lucrătoare, iar luna aceasta respectiv luna martie s au făcut șase luni de zile de când ne tot amână cu actele pentru cadastru. Vă rog dacă mă puteți ajuta cu o informație cum aș putea să beneficiez de actele de cadastru cât mai repede că ne tot amână, Ba nu este la birou, nu poate să vorbească, este la o măsurătoare, nu are timp, e în concediu.... Ce se poate face? Mulțumesc!
Intabulare
valeriuiulian
in anul2007 am cumparat un apartament si atunci nu s-a facut intabularea deoarece propritarii au avut de facut o succesiune iar noi avem de atunci o sentinta ... (vezi toată discuția)