avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ,am o întrebare Un prieten a condus fără ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ,am o întrebare Un prieten a condus fără permis ...

Buna ziua ,am o întrebare
Un prieten a condus fără permis în 2019 i s a dat sentința de suspendare ,2 ani de supraveghere
A mai făcut o faptă in 2022 până să i se de-a sentința ( era în școală când a condus fără permis)
A făcut tot ce este necesar in cadrul probațiunii
Munca in folosul comunității ,s a prezentat la semnături la data stabilită
L au chemat a dat o declarație a recunoscut fapta
Nu s a sustras de la urmărirea penală
Se poate da cu suspendare și de data aceasta ?
Menționez că cei de la poliție i a spus că nu este necesar sa își ia el un avocat
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2025
Iulias345, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulias345 , utilizator 10:24, 7 Martie 2025
Mulțumesc

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Cel mai bine e sa angajeze un avocat.

E putin probabil ca si a doua pedeapsa sa fie tot cu suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut in urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente am fost ... Speed2020 Speed2020 Va salut In urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente Am fost condamnat cu 2 ani si 8 luni cu suspendare.....asta in 2022... In 2022 cand a ramas definitiva ... (vezi toată discuția)
Al doilea dosar penal Ginicom Ginicom Am o întrebare. Am avut un dosar penal, finalizat in dec. 2018, pentru conducere fără permis. Am primit 6 luni cu suspendare, și 60 zile munca in folosul ... (vezi toată discuția)
5 dosare penale fara permis Izvorani Izvorani O intrebare am...am 5 dosare penale conducere fara permis,toate facute in decurs de un an....ce as dori eu sa stiu este...se poate cu un avocat bun sa iau ... (vezi toată discuția)