avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru

Daca angajatii lucreaza 12 cu 36, adica lucreaza o zi 12 ore si urmatoarea zi o au libera, mai este obligatori repausul saptamanal de 2 zile consecutive?

Cel mai recent răspuns: mars0212 , utilizator 23:52, 2 Noiembrie 2006
n-ai cum fara sa eludezi legea
citeste articolele din codul muncii si chiar codul muncii in intregime in cazul in care esti angajator
sau angajeaza-ti avocat cu contract de asistenta juridica ca sa te elucidezi
vad ca abramburesti mult pe forumul avocatnet
In ce sens abramburesc?
Stiu ca nu am cum sa eludez legea. Incerc sa gasesc o solutie si codul muncii l-am citit, am facut dreptul muncii, ma gandeam ca poate sunt prevederi si prin alta parte si nu stiu unde sa caut.
ai facut dreptul muncii?????
unde?:">
La facultate
Am gasit in orice caz o cale destul de complicata sa o scot la capat care cand o sa fie anuntata maine nu o sa faca prea multi oameni fericiti dar macar o sa tina amenzile departe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repausul saptamanal patrascanu laura patrascanu laura In cazul in care se lucreaza in ture de 1zi/1zi (adica 12/36 ore), fara depasirea numarului de ore lunar, trebuie sa platesc ore suplimentare? in acest caz ... (vezi toată discuția)
Ore libere in cursul saptamanii pt ore lucrate in week end ContSters133856 ContSters133856 buna va rog sa imi spuneti la cate ore libere platite in cursul saptamanii are dreptul un angajat care lucreaza 11,5 ore sambata si 11,5 ore duminica? la 23 ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare GABRIEL1960 GABRIEL1960 Se pot efectua ore suplimentare in limita a 48 ore saptamanal fara obligatia angajatorului de a acorda repaos 48 ore consecutive? Daca da in ce mod? Precizez ... (vezi toată discuția)