avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Este e-Factura OBLIGATORIE pentru PFA-uri in 2025?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Este e-Factura OBLIGATORIE pentru PFA-uri in 2025?

Este e-Factura OBLIGATORIE pentru PFA-uri in 2025, în cazul unei PFA fără TVA care emite o factură către o persoană juridică? Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 9 Martie 2025
e-Factura a devenit obligatorie în relația dintre firme (B2B) la 1 ianuarie 2024
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul tva în cazul clienților non-ue insomnia13ro insomnia13ro Bună ziua, Am două întrebări: 1. Cazul meu concret: Sunt traducător PFA neplătitor de TVA. Am doi clienți persoane juridice non-UE (din SUA și ... (vezi toată discuția)
Firma tip srl fara angajați sebihosu67@gmail.com sebihosu67@gmail.com Bună seara,am o firma tip Srl.Nu am angajați,sunt doar unic administrator,nu sunt plătitor de tva.Acum plătesc 16% impozit pe profit.Cu ce ma afectează pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt asistent in brokeraj cu cif, nu am cod caen, ... catalinatravel2 catalinatravel2 Buna ziua, sunt asistent in brokeraj cu CIF, nu am cod caen, trebuie sa emit factura pentru comisionul brokerului? mai nou e-factura? multumesc (vezi toată discuția)