avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cat este suma ce trebuie achitate pentru un copil dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cat este suma ce trebuie achitate pentru un copil dupa divorti ...

Cat este suma ce trebuie achitate pentru un copil dupa divorti ???
Foarte frumos multumresc daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: cosmin2005 , utilizator 00:41, 10 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un sfert din salariu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea spune ca pensia se da în natura.Daca nu o achiti de buna voie e pana la 25% din veniturile nete .Pana în 25% poate fi 20%15% depinde de salariul tău.Ca daca ai 1 mil de euro nu se achita automat 250.000 euro pe luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alim. anonim anonim Sunt despartit de sotia mea de 2 luni (in fapt, inca nu am divortat cu acte), locuim separat si am primit o citatie prin care sunt chemat in instanta pentru a ... (vezi toată discuția)
Intretinere norby2 norby2 A trecut timpul destul de rapid si am ajuns la varsta majoratului . Am terminat liceu si am sa continui studiile . Costurile sunt mari cel putin pentru mine . ... (vezi toată discuția)
Va rog, un sfat,ordonanta de poprire pensie intretinere! maria stoica maria stoica Dupa 1,5 ani de la divort,, in sfarsit,, dupa ce am sesizat CSM, s-a hotarat instituirea ordonantei de poprire,in luna iunie, pe salariul fostului sot.Va rog ... (vezi toată discuția)