avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sotul a murit. Nu au copii. Unul dintre bunurile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sotul a murit. Nu au copii. Unul dintre bunurile succesorale ...

Sotul a murit. Nu au copii. Unul dintre bunurile succesorale a fost primit printr=o mostenire de la tatal decedatului. Sotia , ca mostenitor, poate emite pretentia la succesiunea acestui bun succesoral ? Mentionez ca urmatorul mostenitor este sora defunctului.
Multumim!
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2025
IoanHutanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: IoanHutanu , utilizator 15:30, 9 Martie 2025
Rectific ultima fraza: Sotia , ca mostenitor, poate emite pretentia la succesiunea acestui bun succesooral? mentionez ca urmatorul mostenitor este sora defunctului.
Multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea vitregă a decedat cu o lună înaintea tatălui meu. nu au avut copii împreună, dar ea a avut o soră. cine poate iniția dezbaterea succesiunii? Veronicas Veronicas Bună ziua, am urmatoarea situatie: Tatal meu a decedat, sotia sa (mama vitrega) a decedat si ea in urma cu o luna înaintea tatalui meu. Cei doi nu au copii ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul fratelui parabolan parabolan Buna ziua, Ma intereseaza modalitatea de impartire a bunurilor in urmatoarea situatie: Suntem 3 frati, mai traieste doar mama, in urma cu o luna a murit ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sotie doru58 doru58 Daca sotia este decedata si era mostenitoarea unei cote dintr-un teren si o casa(in provincie), impreuna cu alte trei surori si mama sa, dar intre timp a murit ... (vezi toată discuția)