avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, asta am patit acm 6 luni, vineri am primit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, asta am patit acm 6 luni, vineri am primit citatia ...

Buna ziua, asta am patit acm 6 luni, vineri am primit citatia sa ma prezint la parchet in termen de 10 zile. Eu sunt cel cu BMW ul, o parere va rog.

Accidentul de circulatie s-a soldat cu vatamarea corporala a conducatorului auto B 68 WAG .
Din primele cercetãri efectuate, a rezultat cã soferul autoturismului marca BMW cu numãrul de inmatriculare GR 21 AXF , a incalcat prevederile art. 48 din OUG 195/2002 Rep. lar soferul autoturismului marca DACIA cu numärul de inmatriculare ……….. , a incalcat prevederile art. 57/2 din OUG 195/2002
În cauzã s-a intocmit dosar de cercetare penala inregistrat sub nr. 2535135 care va fi solutionat
de catre Biroul Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2025
6cristi7, utilizator

Alte discuții în legătură

Asta am patit acum 3 luni, eu sunt cel cu axf, ce mi recomandati ... 6cristi7 6cristi7 Asta am patit acum 3 luni, eu sunt cel cu AXF, ce mi recomandati sa fac?.. Accidentul de circulatie s-a soldat cu vatamarea corporala a conducatorului ... (vezi toată discuția)
Am primit de la parchet ordonanta...dar nu stiu ce trebuie sa ... fsiarazvan fsiarazvan [i]Am primit de la parchet rezolutia unui dosar rezultat dintr-un accident cu victima. Am sters numele si alte identificatoare si le-am lasat pe ale mele . ... (vezi toată discuția)
Art. 48 conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul ... fsiarazvan fsiarazvan Art. 48 Conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum, astfel încât să ... (vezi toată discuția)