avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna. Cum se procedeaza in urmatoarea speta: angajez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna. Cum se procedeaza in urmatoarea speta: angajez un lucrator ...

Buna. Cum se procedeaza in urmatoarea speta: angajez un lucrator comercial intr-un magazin, apoi cand se elibereaza postul de sofer in unitate il trec pe postul de sofer. Ii incetez cim cu lucrator comercial si ii fac un nou cim pt postul de sofer, sau fac un act aditional la cim-ul actual( lucrator comercial) cu schimbarea fisei de post pt sofer? Cum e legal si corect? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristina_huszarr , utilizator 14:56, 10 Martie 2025
Act aditional la cim-ul actual( lucrator comercial) cu schimbarea functiei si a fisei de post pentru sofer.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului 27George 27George Buna ziua Numele meu este George si am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns concret cu privire la corectitudinea unei FISE DE POST si efectul acesteia la ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie alice29 alice29 Buna seara, am si eu cateva intrebari legat de schimabarea atributiilor de serviciu. In urma cu 3 ani am fost angajata intr o institutie de stat pe un post ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca elena.r elena.r Buna ziua, Un angajat participa la concursul organizat in unitate, urmare concursului este admis pe un alt post nou creat.Intrebarea mea este:Cum procedez in ... (vezi toată discuția)