avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... În urma ra unui salariat i s- a cuvenit venituri ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

În urma ra unui salariat i s- a cuvenit venituri ...

În urma raportului de muncă unui salariat i s- a cuvenit venituri salariale conform stat plată în valoare de 106.000. Deoarece între noi doi a fost o relație conjugală ea fiind soția i-am transferat din fondurile societății regulat sume ajungând să încaseze în plus 24000 euro. Este vreo șansă să recuperăm acești bani în instanță? Pentru ca dumneaei nu vrea să returneze sumele deoarece insistă ca nu au fost salarii ci banii mi i-a dat tot mie. Repet transferurile au fost făcute din contul firmei direct în conturile ei personale!
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 10 Martie 2025
Sumele acordate inseamna plata salariilor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer bancar mihaelabonjcz mihaelabonjcz Buna ziua .Am o problema mare ,matusa mea in varsta de 73 ani avand mai multe conturi bancare si neavand pe nimenea acum 4 ani mi-a trecut 7000 euro prin ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutatii Loredana Popescu Loredana Popescu Buna ziua , am si eu o intrebare la dumneavoastra in legatura cu problema mea, daca se poate sa i-mi raspundeti si mie. Eu am locuit in Franta avind cetetenie ... (vezi toată discuția)
Virarea intregului salariu de catre banca pentru o poprire anaf NicoletaLG NicoletaLG Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce se poate face daca pentru o poprire de la anaf, banca unde este incasat salariul a virat intreaga suma si nu o treime ... (vezi toată discuția)