avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde depun constestaiile privind o amenda pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde depun constestaiile privind o amenda pentru deranjarea linistii publice

Buna ziua. Am primit azi o amenda in valoare de 500 roni pentru deranjarea linistii publice , decizie cu care nu sunt de acord si pe care vreau s-o contest. Daca ma puteti ajuta spunandu-mi unde trebuie sa ma prezint cu contestatia , eventual daca e nevoie de niste acte aditionale in afara de PV si poate un link cu un model de redactare a unei astfel de cereri. Sunt student si ma confrunt pentru prima data cu asa ceva :) De asemenea este obligatorie prezenta unui avocat intr-un asa caz sau de exemplu daca dispun de declaratii din partea locatarilor favorabile mie le pot prezenta eu insumi ?

Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: D0gma999 , utilizator 16:31, 11 Februarie 2010
Am uitat sa mentionez de asemenea ca amenda a fost dictat de catre Sectia 10 Politie sector 3 bucuresti in cazul in care acesta este locul in care trebuie sa ma prezint.
Contestarea p/v de constatare si sanctionare a contraventiei de face in instanta de judecata (Judecatoria de sector), coform prevederilor OG2/2001 pr. regimul juridic al contraventiilor.
Prezenta avocatului nu este obligatorie, dar este indicata.
Si as mai avea niste nelamuriri ... modul in care s-a desfasurat intreaga " ancheta " sa-i zicem a fost cel putin dubios... De exemplu : declaratiile pe care domnul politist le-a folosit impotriva mea constau in cele ale reclamantei , ale portarilor , al administratorului care locuieste in blocul de alaturi ... deci cu totul irelevante mi se par mie . Administratorul si portarii nu sunt persoane ce pot fi influentate in cazul in care eu as provoca scandal ... in schimb nu exista nici o declaratie din partea celor 3 vecini care stau la acelasi etaj cu mine... sau de la cel de deasupra ... Cea de dedesubt este insasi reclamanta... Apoi eu n-am semnat PV atunci cand a fost emisa amenda si am primit-o la 10-12 zile dupa ... chiar si in cazul acesta stiu ca trebuia sa primesc originalul PV nu o copie ... copia este atat de lamentabila ca nu se intelege absolut nimic privind motivele pentru care s-a emis amenda... si inca ceva ... pe PV este prevazut un martor ... ori in ziua in care am fost sa dau declaratia eu si cu colegul meu de apartament am fost doar noi 2 si poilitistul ce se ocupa de caz... N-am nici cea mai vaga idee de unde a aparut acel martor ... Acuma nu stiu daca asta ma ajuta cu ceva dar intelegeti si dumneavoastra unde vreau sa ajung cu aceste chestii privind aceasta asa zisa " ancheta ".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura contravenient alexandru78 alexandru78 sunt sofer de taxi si lucrez la un patron. am primit o amenda de la un subinspector de politie la legea 38/2003 . n-am vrut s-o semnez . seful meu era acolo. ... (vezi toată discuția)
Contestatie dodorel62 dodorel62 Buna ziua . La noi la serviciu , un inginer a mers la director pentru niste lamuriri ,directorul la sicanat , iar inginerul a dat in el . Aceasta scena sa ... (vezi toată discuția)
Amenda declarație proprie răspundere Lumi87 Lumi87 Bună ziua, am și eu va rog o întrebare și implicit nelămurire... Am primit o amenda cum ca în data de 12 aprilie nu as fi deținut declarația pe propria ... (vezi toată discuția)