avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Vreau să fac acte pe casă, și aș avea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Vreau să fac acte pe casă, și aș avea să știu ...

Bună ziua,
Vreau să fac acte pe casă, și aș avea să știu dacă donația poate fi contestată de cineva din familie și care este valabilitatea acestui act
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:41, 11 Martie 2025
Cine urmează sa va doneze?
Donatorul este căsătorit, are copii, mai are părinți în viata?
Donatorul mai are și alte bunuri în proprietate, în afara de cel pe care vi-l donează?
Contractul de donație sigur ca este valabil.
E act de proprietate, legal și reglementat de Codul civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donaþie cãtre minor ela76 ela76 Conform art.1013 alin.3 Noul Cod civil : oferta de donatie facuta unei persoane lipsite de capacitate de exercitiu se accepta de catre reprezentantul legal. ... (vezi toată discuția)
Revocare contract donatie nickey1234 nickey1234 Buna ziua, părintii mei vor sa îmi doneze o casa cu clauza ca nu o pot vinde atâta timp cat ei trăiesc.Eu sunt unicul lor copil însă ei sunt foarte ... (vezi toată discuția)
Este bun propriu (chiar daca obtinut in timpul casatoriei) sau nu? dana22013 dana22013 Buna ziua! Sunt casatorita de cativa ani conform vechiului cod civil si urmeaza sa primesc de la parintii mei o suma de bani sub forma de donatie cu ... (vezi toată discuția)