avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O persoana încadrată in grad 1 de invaliditate cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O persoana încadrată in grad 1 de invaliditate cu deficiente ...

O persoana încadrată in grad 1 de invaliditate cu deficiente funcționale grave poate poate avea dreptul la indemnizația lunară de 528 lei
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:40, 11 Martie 2025
Pensia de invaliditate se poate cumula cu indemnizatia de handicap.

Carp Mircea a scris:

Pensia de invaliditate se poate cumula cu indemnizatia de handicap.
Mi se cere sa trec printr-o alta comisie cea de laDGASPC deci nu îmi recunoaște handcapul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal că trebuie să treceți prin altă comisie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl persoană cu handicap de grad i și pensie Elena28alexa Elena28alexa Bună seara, după ultimele reglementări din 2023, o persoană cu handicap de grad I și cu pensie, poate deține un SRL? (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoana cu handicap accentuat. am băgat un dosar la casa de pensii ptr.o pensie de invaliditate si mi l-au respins, ca cică nu as fi bolnava așa de rau alexandra_campeanu alexandra_campeanu Ma pot angaja, daca sunt persoana cu handicap accentuat definitiv? Am 41 ani, am un copil in întreținere si o indemnizație mica de 272 lei? Mi se va tăia ... (vezi toată discuția)