avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie donatie parinti. Buna ziua, am cumparat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie donatie parinti. Buna ziua, am cumparat un teren cu banii parintilor. In contractul ...

Buna ziua. Am cumparat un teren cu banii parintilor. In contractul de vanzare-cumparare eu sunt cumparator, tatal meu este procurator de fonduri iar banii sunt donatie. Intentia mea este sa construiesc pe acel teren si sa returnez contravaloarea terenului parintilor mei. Eu am o sora. Cum pot proceda astfel incat dreptul de proprietate sa nu fie contestat? Daca returnez valoarea terenului catre parintii mei tot sub forma de donatie, este in regula?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:33, 11 Martie 2025
Ce treaba are sora cu actul dvs și cu restituirea pe care o faceți dvs părinților?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare contract vanzare-cumparare ankesanamon ankesanamon Buna ziua, Am o mare dilema juridica. Anul trecut am cumparat un apartament, si am constituit uzufruct viager pentru parintii mei. Acum, tatal meu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Plata achizitie imobil - justificare sursa bani man4ice man4ice Buna ziua. Nu stiu daca este potrivit forumul unde pun intrebarea, dar cu scuze astept totusi raspunsuri. Eu personal nu am nici un fel de venit. Vreau ... (vezi toată discuția)
Conventie matrimoniala apoi contract vanzare ovidiumol ovidiumol Tatal meu are o fiica din prima casatorie si pe mine din a doua casatorie. Tata a mostenit o casa+teren => bun propriu, desi e mostenita in timpul ... (vezi toată discuția)