avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,am si eu o intrebare,firma la care lucram a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,am si eu o intrebare,firma la care lucram a vandut ...

Buna ziua,am si eu o intrebare,firma la care lucram a vandut tot,ma obliga sa semnez demisia,precizez ca firma respectivă a preluat toți angajații,de ce sunt obligata sa semnez demisia,nu pot intra in somaj daca nu semnez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 11 Martie 2025
S-a preluat sau nu toti salariatii de noua societate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia boggieuk boggieuk Buna ziua, Am o intrebare pentru dumneavoastra, lucrez la o firma care va fi preluata in decembrie de alta firma(practic isi vinde afacerea patronul la alta ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj rdi rdi Buna ziua Lucrez la o societate E ca suport vanzari. Aceasta urma sa fie vanduta societatii G, dar neintelegandu-se la pret, societatea G va cumpara doar ... (vezi toată discuția)
Refuzarea platii salariului de catre angajator - ajutor urgent urgent madalinapaftala madalinapaftala Buna seara, Lucrez de un an la o agentie de turism. Am fost angajata ca tanar absolvent, drept pentru care societatea a primit acea indemnizatie din partea ... (vezi toată discuția)